12.11.10

Σας παρακαλώ, να τελειώνουμε

Δεν μπορώ να ξοδέψω άλλο χρόνο με τον κάθε Νικήτα, δεν το αντέχω.

Δεν αντέχω άλλη προσπάθεια για να βγάλω νόημα από τα επικοινωνιακά δυσνόητα, όταν το μόνο που χρειάζομαι είναι κάποιος να κάνει τα αυτονόητα. Να πλένει και να καθαρίζει την πόλη. Να βαστάει ταμείο και να με ενημερώνει σε τακτά διαστήματα "πόσο το λάδι, πόσο το ξύδι".
Να ενθαρρύνει την ανακύκλωση και να μην κοιτάει μόνο σε ποιον διπλανό δήμο θα θάψει τα δικά μας σκουπίδια - δεν χωράνε άλλα μέσα στη γη. Να καταλαβαίνει ότι δεν είναι βρεφονηπιακός σταθμός ένα κτήριο με μουχλιασμένους τοίχους. Να καταλαβαίνει ότι αν είσαι δήμαρχος, το πρόβλημα μου είναι και δικό σου.

Να καταλαβαίνει ότι δουλεύει για την πόλη, και όχι για την πάρτη του.
Να καταλαβαίνει ότι τα λεφτά του Δήμου του τα δώσαμε ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ουχί για τον δήμο ως μηχανισμό εξυπηρέτησης φίλων και υποστηρικτών.

Πήρα μία συνέντευξη εχθές από τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Μπέη, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ απομυθοποίησε το 'πράσινο έργο' του απερχόμενου δημάρχου. Και απορώ, τι έχει κάνει τόσα χρόνια; Που πήγαν τα λεφτά που διαχειρίστηκε για λογαριασμό μου, αφού ακόμα και αυτό το 'πράσινο΄ήταν πλασματικό.
Δεν συζητάω για την ξετσιπωσιά. Για την αναίσχυντη εκμετάλλευση δημοτικού χρήματος και έργων άλλων. Καμία ντροπή. Είναι άλλωστε αλάθητος ο απερχόμενος. Τα έχει όλα καλά καμωμένα. Για την πόλη προσπαθώ να πω, αλλά παντού ο Νικήτας μπροστά μου. Ο σπάταλος, ο άπλυτος, ο ψεύτης και αγενής δήμος τού, γιατί δικός του είναι, με πνίγει.

Σας θερμοπαρακαλώ, όχι, σας ικετεύω! Να τελειώνουμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate