18.5.10

Ζημιάρη Τόλη


Η Γκερέκου ήταν από τις καλές εκπλήξεις της νέας κυβέρνησης. Δούλεψε πολύ και ήταν ένα καλό πρόσωπο για τον Ελληνικό τουρισμό.

Οι υποχρεώσεις Βοσκόπουλου προς την εφορία, είναι κατακριτέες, όσο και αναμενόμενες σε ένα φορολογικό και δικαστικό σύστημα όπου οι υποθέσεις τρέχουν στα δικαστήρια για δεκαετίες και δεν κλείνουν πολλές φορές ούτε μετά θάνατον του οφειλέτη.
Από την άλλη με τέτοιες, έστω συζυγικές, εκκρεμότητες δεν μπορεί κάποιος να κατέχει κυβερνητικό πόστο. Και κακώς δεν ελέγχθηκε η Α.Γ. πριν την υπουργοποίηση της.

Πάει λοιπόν η Άντζελα. Αυτό όμως που περιμένω με πραγματικό ενδιαφέρον, είναι τα αποτελέσματα της ΕΔΕ. Πως διατηρήθηκε τέτοιο χρέος, για 17 (δεκαεφτά!) χρόνια και πως μπόρεσαν να προβούν σε νέες αγοραπωλησίες ακινήτων με/χωρίς φορολογική ενημερότητα.


Υ.Γ.: On the upside, κάποια αποτελέσματα της δουλειάς που πρόλαβε να κάνει δρομολογήθηκαν ήδη προς την δικαιοσύνη: Το πρώτο σκάνδαλο στον εισαγγελέα - TO BHMA. Ελπίζω ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι τουριστικές ιστοσελίδες του εκατομμυρίου.


Σχετικά:

3 σχόλια:

Prokopis Doukas είπε...

Καλή έκπληξη;

constantinos alexacos είπε...

Έτσι νομίζω, ναι. Διαβασμένη και δουλευταρού.
Με ξεγέλασε; :)

Γκιωνης είπε...

. Μήπως, λέω εγώ τώρα, η Αντζελα πληρώνει το πόρισμα για την υπόθεση τού σκανδάλου τής " Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης ΑΕ " ;
. Δεν το έπνιξε, δεν το κράτησε για να το διαχειριστεί με αλλαξοκωλιές με τον Άρη και τούς άλλους φωστήρες τής Ν.Δ. που ήταν στο Υπουργείο Πολιτισμού, τό 'στειλε στον Εισαγγελέα.
. Σε λίγο δεν ήταν στο Υπουργείο. Ήταν ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες στην Κυβέρνηση. " Χαμηλώστε τον πήχυ, και δεν θα πάθετε τίποτε " ! ! !

Translate