21.8.09

Δεύτερη τοποθέτηση ΠΑΣΟΚ για τον Θ.Ηλιόπουλο

Δείτε την εδώ

Δήλωση Γιώργου Παπακωνσταντίνου:

"Θέλω να κάνω μία αναφορά, σε ένα ζήτημα για το οποίο υπήρξε πριν από μερικές μέρες μία ανακοίνωση του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ και αυτό αφορά την απεργία πείνας του κ. Ηλιόπουλου.

Θα θυμάστε, πριν από μερικές μέρες μιλούσαμε για την ανάγκη να εξαντληθεί κάθε δικονομική δυνατότητα που θα υπηρετήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα υπό τις παρούσες συνθήκες.

Σήμερα υπήρξε μία επίσκεψη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Κλιμάκιο γιατρών του ΠΑΣΟΚ, με τον Άρη Μουσιώνη, και τον Θανάση Νησιώτη, οι οποίοι εξέτασαν τον απεργό πείνας, διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του, και έκριναν ως επείγουσα τη διακομιδή του σε δημόσιο νοσοκομείο με τις απαραίτητες ιατρικές υποδομές. Πρέπει να τονίσουμε ότι, στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγει και ο γιατρός της φυλακής.

Εδώ λοιπόν, θέλουμε να απευθύνουμε μία δημόσια έκκληση στους αρμόδιους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας, να γίνει αυτή η άμεση μεταφορά, να διασφαλίσουν την άμεση μεταφορά του Θόδωρου Ηλιόπουλου στο κατάλληλο δημόσιο νοσοκομείο, γιατί πλέον η υγεία του βρίσκεται σε εξαιρετικά σοβαρό κίνδυνο."

http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/134f6af9-8ad2-403a-a8e8-45937ecb0557/t/pressRelease

1 σχόλιο:

blogger είπε...

Ε, μα...

Translate